Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pirkanmaan Osuuskauppa on Pirkanmaan talousalueella toimiva asiakasomistajiensa omistama monialayritys. Osuuskauppa harjoittaa päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa ja on maakunnan suurin vähittäiskauppa-alan yritys. Toimintamme tarkoituksena on tuottaa monipuolisia ja kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille.Pirkanmaan Osuuskaupalla on lähes 30 ABC- ja ravintolakaupan toimipaikkaa (ABC-liikennemyymälät, anniskeluravintolat, kahvilat, ravintolamaailmat) Tampereella ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Urjala muut myymälätehtävät Valkeakoski muut myymälätehtävät Vesilahti muut myymälätehtävät Hämeenlinna muut myymälätehtävät Akaa muut myymälätehtävät Lempäälä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Urjala muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Valkeakoski muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Vesilahti muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hämeenlinna muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Akaa muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Lempäälä ravintola-alan asiakaspalvelu Urjala ravintola-alan asiakaspalvelu Valkeakoski ravintola-alan asiakaspalvelu Vesilahti ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Akaa ravintola-alan asiakaspalvelu Lempäälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Urjala ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Valkeakoski ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vesilahti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hämeenlinna ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Akaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lempäälä myyjät ja kassahenkilöt Urjala myyjät ja kassahenkilöt Valkeakoski myyjät ja kassahenkilöt Vesilahti myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt Akaa myyjät ja kassahenkilöt Lempäälä muut myymälätehtävät muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Osuuskauppa Y-tunnus 0536307-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokkeja sekä kahvila-, ravintola- ja liikennemyymälätyöntekijöitä, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Osuuskauppa. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus