Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme Häijääseen MAATALOUSMYYJÄÄ Vastaat itsenäisesti tuloksellisesta myymälä- ja pienkonekaupasta. Edellytämme: Maatalous- ja/tai kaupanalan koulutusta/kokemusta. Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä. ATK-perustaitoja, myyntihenkisyyttä sekä tuloshakuisuutta. Tarjoamme: Vastuullisen ja itsenäisen työn mukavassa työyhteisössä. Ketjun tarjoaman koulutuksen ja tuen. Uramahdollisuuden työssä tai K-ryhmässä. Tuloksen mukaisen palkkauksen. Tiedustelut Kauppias Jouni Pastila, puh. 050-383 7700, [email protected] Vapaamuotoiset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Sastamala myyntialan tehtävät Sastamala myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Maatalouskauppa Oy Y-tunnus 2217315-6 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maatalousmyyjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Maatalouskauppa Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus