Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme energistä ja osaavaa jumppaohjaajaa iloiseen joukkoomme kevätkaudelle 2017. Etsimme erityisesti spinning- , pump- ja muiden perusjumppien ohjaajaa. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Pirkanmaan FysioCenter on vuonna 2002 perustettu fysioterapia- ja kuntosalipalveluita tarjoava yritys. Ideaparkin toimipisteessä meillä on liikuntakeskus, missä tarjoamme ryhmäliikuntatunteja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Lempäälä liikuntapalvelut ja urheiluala Lempäälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Lempäälä liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Fysiocenter Oy Y-tunnus 1753158-8 Toimiala Fysioterapia Rinnakkaistoiminimet Pirkanmaan Kuntocenter

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Fysiocenter Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus