Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Innostutko tuotteiden kehittämisestä? Haluatko tehdä koodia, jolla on merkitystä? Oletko kyllästynyt jatkuviin asiakasprojekteihin, joissa et pääse näyttämään kykyjäsi? Haluatko olla mukana luomassa suomalaista ohjelmistotuotetta?

Pilvi™ Cloud Shop on Saas-palvelu, jolla asiakkaamme voivat rakentaa oman palveluiden myyntiin tarkoitetun verkkokauppansa. Se on tuote, jota kehitämme ja tarvitsemme nyt kehitystiimiimme uuden jäsenen. Toivomme, että olet kokenut tai sellaiseksi haluava, ohjelmointiin innovatiivisesti ja intohimoisesti suhtautuva henkilö. Ei haittaa jos pääsi on pilvissä, kunhan välillä pysyvät myös jalat maassa.

We don't mind if you don't speak fluent Finnish. If you are able to translate and understand the content above and below, you'll fit just fine into our team. (Most of our documents and tools are in English anyway :)

Miksi Pilvi?

Olemme startup-henkinen pieni ohjelmistoyhtiö, jossa pääset vaikuttamaan siihen mitä teet, miten teet ja mitä työvälineitä käytät. Työsi näkyy konkreettisesti. Olet viidesosa meidän kehitystiimistämme, eli olet tärkeä tekijä ja siten myös odotamme sinulta paljon.

Emme oleta, että osaisit jo kaikki suurempien yritysten vaatimat teknologiat, sertifikaatit ja kehitysmallit. Meillä voit olla mukana rakentamassa ihan omia malleja. Tarjoamme vapautta ja sen vastapainona vastuuta.

Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa. Selloon ja juna-asemalle on matkaa 200 m, joten yhteydet ovat hyvät. Yhtiö kuuluu vakavaraiseen Winterbackwoods-konserniin (link), joten ihan tavallinen startup emme ole. Tämä tausta takaa meille vakaan pohjan pitkäjänteiseen tuotekehitykseen.

Millaista ihmistä haemme?

No hitto. Osaat koodata. :) Ja haluat myös kehittyä siinä. Huipulle asti. Luovuus on aina plussaa - parhaat koodarithan ovat kuin taiteilijoita. Etsimme tärkeää linkkiä tiimimme.

Tähän nyt voisi lisätä listan kaikenlaisista kielistä ja teknologioista. Onhan se erittäin hyvä jos hallitset Java EE:n, PHP:n, tietokannat ja muut perusvenkulat erinomaisesti. Ei myöskään haittaa jos hallitset uudempia teknologioita, tai olet jonkun alan guru.

Käyttämiimme työkaluihin voit tutustua täällä. Uusia ideoita niidenkin suhteen otetaan vastaan.
http://developer.pilvi.com/2016/09/16/pilvi-dev-blog-begin/

Vieläkö epäilyttää?

Tarjoamme siis sopivan palkan, hyvän työympäristön, mukavat työkaverit ja myös mahdollisuuden hankkia yhtiön osakkeita ja näin osallistua konkreettisesti yhtiön kasvuun.

Jos SaaS-maailma on vielä vieras, voit ennen hakemuksesi lähettämistä tutustua siihen blogimme kautta http://saas.pilvi.com/fi/blog/

Oletko jo valmis hyppäämään Pilven tiimiin rakentamaan maailman parasta pilvipalveluiden myyntialustaa? Hyvä, vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera voit laittaa osoitteella: contact (at) pilvi (dot) com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten älä aikaile. Työpistekin on jo valmiina, joten pääset alkuun heti ;)

Web-osoite: http://cloud.pilvi.com Työnantaja: Pilvi Cloud Company Oy Sijainti: Upseerinkatu 1, 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löytyessä Yhteystiedot: Lassi Virtanen, 09 31 581 088, etunimi (at) pilvi (dot) com Hakemukset: contact (at) pilvi (dot) com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:37 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Upseerinkatu 1, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Pilvi Cloud Company Oy Y-tunnus 2586766-3 Toimiala Tietojenkäsittely, palvelintilan vuokraus ja niihin liittyvät palvelut Rinnakkaistoiminimet Pilvi CC

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

302 000 € 168 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 131 %

Henkilöstö

5 -3

Liikevoitto-%

46 % 111 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luova ohjelmoija tuotekehitykseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pilvi Cloud Company Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Upseerinkatu 1, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa