Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Innostutko tuotteiden kehittämisestä? Haluatko tehdä koodia, jolla on merkitystä? Oletko kyllästynyt jatkuviin asiakasprojekteihin, joissa et pääse näyttämään kykyjäsi? Haluatko olla mukana luomassa suomalaista ohjelmistotuotetta? Pilvi™ Cloud Shop on Saas-palvelu, jolla asiakkaamme voivat rakentaa oman palveluiden myyntiin tarkoitetun verkkokauppansa. Se on tuote, jota kehitämme ja tarvitsemme nyt kehitystiimiimme uuden jäsenen. Toivomme, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pilvi Cloud Company Oy Y-tunnus 2586766-3 Toimiala Tietojenkäsittely, palvelintilan vuokraus ja niihin liittyvät palvelut Rinnakkaistoiminimet Pilvi CC

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luova ohjelmoija tuotekehitykseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pilvi Cloud Company Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa