Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Koska hyvään päivään ei ole yhtä kaavaa, turvallinen ja ilmapiiriltään kannustava hoitopaikka tarjoaa hyvät lähtökohdat ystävyydelle, yllätyksille ja yhdessä oppimiselle. Tarjoamme päivähoitopaikan, jonne lapsen ja vanhempien on kiva mennä ja jossa on hyvä olla. Toiminta rakentuu lapsen aidolle kohtaamiselle ja hänen taitojensa sekä mielenkiintonsa huomioimiselle. Loppu tuleekin sitten luonnostaan - kunhan on pilkettä silmäkulmassa

Liikuntapäiväkoti Vauhti on Tuusulassa sijaitseva Pilke päiväkoteihin kuuluva yksityinen päiväkoti. Päiväkodissamme on kolme lapsiryhmää, joissa jokaisessa työskentelee lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Työyhteisömme on innostunut, motivoitunut ja sitoutunut toteuttamaan päivittäin laadukasta ja liikunnallista varhaiskasvatusta ja ylläpitämään hyvää henkeä työyhteisössä.
Etsimme joukkoomme vahvan pedagogisen työotteen omaavaa lastentarhanopettajaa, joka innostuu haasteista ja haluaa olla kehittämässä laadukasta varhaiskasvatusta. Tehtävään valittavalta edellytämme myönteistä ja aktiivista asennetta työntekoon, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä kohdata lapset sensitiivisesti.
Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://www.pilkepaivakodit.fi/lapset/ Työnantaja: Pilke Päiväkodit Oy Sijainti: Neitoperhonkuja 2, 04330 LAHELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja Susanna Viitanen p.044-298 2388 susanna.viitanen@pilkepaivakodit.fi Hakemukset: susanna.viitanen@pilkepaivakodit.fi vapaamuotoinen hakemus ja CV Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Neitoperhonkuja 2, 04330 LAHELA

Yritystiedot

Toiminimi Pilke päiväkodit Oy Y-tunnus 1840113-6 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päiväkoti Sini-Emilia, Päiväkoti Kissankulma, Päiväkoti Merituuli, Merikatti, Kattimatti, Taikapirtti, Päiväkoti Taikahelmi, Kissankulman muksut, Ilmaisupäiväkoti Illusia

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 601 075 € 100 %

Liiketoiminnan tulos

-378 598 € -592 %

Henkilöstö

137 67

Liikevoitto-%

-11 % -375 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Pilke Päiväkodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Neitoperhonkuja 2, 04330 LAHELA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa