Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Pilke päiväkodit on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa tarjoava yritys. Tällä hetkellä toimimme Pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Meitä Pilkeläisiä on yli 500. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta!

HEI Schools Pohjantähti aukeaa 2. tammikuuta 2017 Vantaan Koivuhakaan Mesikukantielle.

Päiväkoti Pohjantähdessä on 120 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille kuudessa ryhmässä. Päiväkoti on kaksikielinen (suomi-englanti) Päiväkodin yli 3-vuotiaiden ryhmissä puhutaan englantia, muuten toimitaan samoin kuin päiväkodissa muutenkin. Kielikylpy arjen tilanteissa on hauskaa ja pieni lapsi omaksuu toisen kielen nopeammin kuin arvaammekaan. Lapsen valmiudet huomioidaan ja hän tulee aina ymmärretyksi.

Etsimme pedagogisen työotteen omaavaa lastenhoitajaa, joka innostuu haasteista ja haluaa olla kehittämässä laadukasta varhaiskasvatusta. Toiminnan aktiivinen havainnointi sekä lasten osallisuuden mahdollistaminen on meille tärkeää pedagogisten toimintasisältöjen suunnittelussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman), tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote.

"Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä." Toiminta rakentuu lapsen aidolle kohtaamiselle ja hänen taitojensa sekä mielenkiintonsa huomioimiselle. Loppu tuleekin sitten luonnostaan - kunhan on pilkettä silmäkulmassa."

Katso esittelyvideomme täältä: https://youtu.be/TyFiPfMCK7c

Web-osoite: http://www.pilkepaivakodit.fi/lapset/ Työnantaja: Pilke Päiväkodit Oy Sijainti: Mesikukantie 13, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marja Saarinen , p. 040 757 4056, marja.saarinen@pilkepaivakodit.fi Hakemukset: http://pilkepaivakodit.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mesikukantie 13, 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Pilke päiväkodit Oy Y-tunnus 1840113-6 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päiväkoti Sini-Emilia, Päiväkoti Kissankulma, Päiväkoti Merituuli, Merikatti, Kattimatti, Taikapirtti, Päiväkoti Taikahelmi, Kissankulman muksut, Ilmaisupäiväkoti Illusia

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 601 075 € 100 %

Liiketoiminnan tulos

-378 598 € -592 %

Henkilöstö

137 67

Liikevoitto-%

-11 % -375 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pilke Päiväkodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Mesikukantie 13, 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa