Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme autopartioon reipasta, luotettavaa, oma-aloitteista ja ajokortin omaavaa (väh B-luokka) siivoojaa.

Siivousalalta tulee olla kokemusta vähintään 1 vuosi. Kohteet pääasiassa toimistoja, työmaaparakkeja, kiinteistökohteita. Suomen kielen suullinen taito tulee olla perustasolla. Pk-seudun tunteminen sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Aluksi työtä on osa-aikaisesti n 20 h/viikko, mutta hyvät mahdollisuudet kasvattaa työtunteja kokoaikaiseksi. työ pääsääntöisesti ma-pe aamuisin/päivisin.

PikkuNoita Oy tuottaa laadukkaita siivouspalveluita ja edellyttää työntekijöiltään tarkkuutta ja erittäin hyvää työnjälkeä.Yrityksessä työntekijöistä huolehditaan sekä käytössä on nykyaikaiset ja laadukkaat välineet/koneet/puhdistusaineet. Yrityksestä löytyy kattavasti lisätietoja www.pikkunoita.com

Web-osoite: http://pikkunoita.com Työnantaja: PikkuNoita Siivouspalvelu Oy Sijainti: 00510 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Anu Paju anu.paju@pikkunoita.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Pikkunoita Siivouspalvelu Oy Y-tunnus 1478100-4 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 740 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

101 000 € -31 %

Henkilöstö

41 1

Liikevoitto-%

6 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja (autopartio), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PikkuNoita Siivouspalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa