Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme autopartioon reipasta, luotettavaa, oma-aloitteista ja ajokortin omaavaa (väh B-luokka) siivoojaa. Siivousalalta tulee olla kokemusta vähintään 1 vuosi. Kohteet pääasiassa toimistoja, työmaaparakkeja, kiinteistökohteita. Suomen kielen suullinen taito tulee olla perustasolla. Pk-seudun tunteminen sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Aluksi työtä on osa-aikaisesti n 20 h/viikko, mutta hyvät mahdollisuudet kasvattaa työtunteja kokoaikaiseksi. työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pikkunoita Siivouspalvelu Oy Y-tunnus 1478100-4 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja (autopartio), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PikkuNoita Siivouspalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa