Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme itsenäiseen työhön pystyvää ja siivousalan erittäin hyvin tuntevaa palveluohjaajaa. Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen alaisuudessa, "oikeana kätenä". toimialueena pk-seutu.Vaatimuksena vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä (ainakin ylläpitosiivous - peruspesujen tuntemus katsotaan eduksi) hyvä atk-osaaminen (perusohjelmat), joustava ja iloinen asenne, sekä väh. B-luokan ajokortti. Suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito tulee olla hyvä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pikkunoita Siivouspalvelu Oy Y-tunnus 1478100-4 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PikkuNoita Siivouspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus