Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme itsenäiseen työhön pystyvää ja siivousalan erittäin hyvin tuntevaa palveluohjaajaa. Palveluohjaaja toimii palveluesimiehen alaisuudessa, "oikeana kätenä". toimialueena pk-seutu.Vaatimuksena vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä (ainakin ylläpitosiivous - peruspesujen tuntemus katsotaan eduksi) hyvä atk-osaaminen (perusohjelmat), joustava ja iloinen asenne, sekä väh. B-luokan ajokortti. Suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito tulee olla hyvä, englanninkielen perustaidot.

Tehtävät ovat vaihtelevia ja haastavan monipuolisia. Työntekijöiden perehdytys ja ohjaus, laadun valvonta, tarviketilausten/varaston hallinta, sairauspoissaolojen/lomien järjestäminen/sijaistaminen, asiakas yhteydenpito tarvittaessa sekä lukuisat muut siivousalaan liittyvät muut vaihtuvat tehtävät. Palveluohjaaja pääsee mukaan kehittämään ja suunnittelemaan toimintaa yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.

PikkuNoita Siivouspalvelu Oy tuottaa erittäin laadukkaita siivouspalveluita. Käytössä on nykyaikaiset ja tehokkaat työvälineet mitkä ovat alan huippuluokkaa. Työntekijöistä huolehditaan ja kannustetaan opiskelemaan ja kouluttautumaan. Etenemismahdollisuudet ovat hyvät esim. palveluesimieheksi.
Etsimämme henkilö on motivoitunut, hyvällä maalaisjärjellä varustettu iloinen henkilö. Etsimällämme henkilöllä ei jää sormi suuhun muuttuvissa ja vaihtuvissa tilanteissa.

Hae paikkaa pikaisesti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. PikkuNoitien asioista kattavasti lisätietoja: www.pikkunoita.com. hakemukset s-postilla: anu.paju@pikkunoita.com

Web-osoite: http://pikkunoita.com Työnantaja: PikkuNoita Siivouspalvelu Oy Sijainti: Elimäenkatu 20, 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Anu Paju anu.paju@pikkunoita.com Hakemukset: http://www.pikkunoita.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Elimäenkatu 20, 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Pikkunoita Siivouspalvelu Oy Y-tunnus 1478100-4 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 740 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

101 000 € -31 %

Henkilöstö

41 1

Liikevoitto-%

6 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut PikkuNoita Siivouspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Elimäenkatu 20, 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa