Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Subwayhin pikaruokatyöntekijää kokopäivätyöhön, työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin. B-ajokortti ja oma auto välttämätön. Auto sen takia, koska työ sisältää välillä tavaran viemistä pk-seudun Subway-myymälöihin autolla. Työpisteet ovat yrityksen Subway-ravintolat pääkaupunkiseudulla. Jos olet vastuuntuntoinen, reipas, oma-aloitteinen, iloinen ja valmis tekemään töitä monipuolisessa ympäristössä, olet etsimämme henkilö! Tehtäviisi kuuluvat myös kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Subway Tammisto. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus