Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Subwayhin pikaruokatyöntekijää kokopäivätyöhön, työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin. B-ajokortti ja oma auto välttämätön. Auto sen takia, koska työ sisältää välillä tavaran viemistä pk-seudun Subway-myymälöihin autolla. Työpisteet ovat yrityksen Subway-ravintolat pääkaupunkiseudulla. Jos olet vastuuntuntoinen, reipas, oma-aloitteinen, iloinen ja valmis tekemään töitä monipuolisessa ympäristössä, olet etsimämme henkilö! Tehtäviisi kuuluvat myös kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Subway Tammisto. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa