Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäviin kuuluu myytävien tuotteiden esivalmistelua järjestämistä yms sekä myynti- ja varastoalueiden puhtaanapito myyntityön ohella. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen kielen taito. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla, timo.lemponen@anvianet.fi tai puh. Minna Lemponen 044 279 8156 tai Maaret Heinonen, puh. 050 3733 694. Viikoittainen tuntimäärä n. 10-15 tuntia tai sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kokkola ravintola-alan asiakaspalvelu Kokkola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Kokkola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Pohjanmaan Autogrilli Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus