Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin keskustassa hyvällä paikalla Kolmen Sepän patsaan läheisyydessä olevaan kioskiin haetaan työntekijöitä. Tehtäviin kuuluu pikaruoka-annosten myynti. Tarjoamme myös laadukasta restorant tasoista ruokaa hyvistä raaka-aineista, joten kokin koulutus tai alan työkokemus katsotaan eduksi. Myös grillikokemus katsotaan isoksi eduksi, hygieniapassi pitää olla. Kioski on avoinna aamusta iltaan, perjantai- ja lauantaiaamuisin klo 5 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kerava ravintola-alan asiakaspalvelu Kerava ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Jäätelökeisari Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus