Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsingin keskustassa hyvällä paikalla Kolmen Sepän patsaan läheisyydessä olevaan kioskiin haetaan työntekijöitä. Tehtäviin kuuluu pikaruoka-annosten myynti. Tarjoamme myös laadukasta restorant tasoista ruokaa hyvistä raaka-aineista, joten kokin koulutus tai alan työkokemus katsotaan eduksi. Myös grillikokemus katsotaan isoksi eduksi, hygieniapassi pitää olla.

Kioski on avoinna aamusta iltaan, perjantai- ja lauantaiaamuisin klo 5 saakka. Marras-joulukuusta pidemmät aukioloajat klo 14-05 kaikkina päivinä. Työajoista johtuen työntekijän tulee olla täysi-ikäinen. Odotamme työntekijöiltämme asiakaspalveluhalua ja iloista mieltä.

Yhteydenotot Kimmo 040 461 8361.

Työnantaja: Jäätelökeisari Oy Sijainti: Keskustassa, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: kimmo.kallio@jaatelokeisari.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustassa, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Jäätelökeisari Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Keskustassa, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa