Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin keskustassa hyvällä paikalla Kolmen Sepän patsaan läheisyydessä olevaan kioskiin haetaan työntekijöitä. Tehtäviin kuuluu pikaruoka-annosten myynti. Tarjoamme myös laadukasta restorant tasoista ruokaa hyvistä raaka-aineista, joten kokin koulutus tai alan työkokemus katsotaan eduksi. Myös grillikokemus katsotaan isoksi eduksi, hygieniapassi pitää olla. Kioski on avoinna aamusta iltaan, perjantai- ja lauantaiaamuisin klo 5 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kerava ravintola-alan asiakaspalvelu Kerava ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Kerava .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Jäätelökeisari Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa