Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Kynsilehdon Hesburgeriin pikaruokamyyjää. Myynnin lisäksi tehtävään kuuluu pikaruoanvalmistus. Jos olet ammattikoulusta elintarvike-/ravintola-alalta (eduksi) valmistunut, reipas ja omatoiminen, ota rohkeasti yhteyttä ta:jaan. Työ on vuorotyötä klo 10.00 - 24.00 välillä. Työtä n. 60 - 80 tuntia/kolme viikkoa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun PR-Grilli Oy/Hesburger,. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus