Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Kynsilehdon Hesburgeriin pikaruokamyyjää. Myynnin lisäksi tehtävään kuuluu pikaruoanvalmistus. Jos olet ammattikoulusta elintarvike-/ravintola-alalta (eduksi) valmistunut, reipas ja omatoiminen, ota rohkeasti yhteyttä ta:jaan. Työ on vuorotyötä klo 10.00 - 24.00 välillä. Työtä n. 60 - 80 tuntia/kolme viikkoa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun PR-Grilli Oy/Hesburger,. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa