Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PIIR-GROUP Oy on vuonna 1991 perustettu kokonaispalvelun automaatiotalo. Toteutamme teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelun projekteja aina esisuunnittelusta tuotantovalmiiksi asti. Asiakaskuntamme koostuu eri teollisuudenalojen yrityksistä, kuten elintarvike-, metalli-, prosessi- ja puunjalostusteollisuus. Lisäksi valmistamme automaatioon keskuksia ja välitämme eri valmistajien automaatiokomponentteja. Haemmea automaatioinsinööriä täydentämään tiimiämme. Toivomme sinulta valmiutta itsenäiseen toimintaan ja ongelmaratkaisuun. Tehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ulvila sähkö- ja automaatioalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Piir-Group Oy Y-tunnus 0857500-1 Toimiala Sähkötekninen suunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Piir-Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee Ulvila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus