Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

PIIR-GROUP Oy on vuonna 1991 perustettu kokonaispalvelun automaatiotalo. Toteutamme teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelun projekteja aina esisuunnittelusta tuotantovalmiiksi asti. Asiakaskuntamme koostuu eri teollisuudenalojen yrityksistä, kuten elintarvike-, metalli-, prosessi- ja puunjalostusteollisuus. Lisäksi valmistamme automaatioon keskuksia ja välitämme eri valmistajien automaatiokomponentteja.

Haemmea automaatioinsinööriä täydentämään tiimiämme. Toivomme sinulta valmiutta itsenäiseen toimintaan ja ongelmaratkaisuun. Tehtäviisi kuuluu mm. suunnittelua AutoCAD -ohjelmistolla, logiikkaohjelmointia (Siemens, Omron), PC-valvomosuunnitelu (InTouch, WinCC) ja käyttöönotot. Tarjoamme alan uusimmat ohjelmistot helpottamaan tavoitteen toteutumista.

Tiedusteluihin vastaa Ahti Piirainen puh. (02) 5505100. Sähköpostiosoite: ahti.piirainen@piir-group.com.

Web-osoite: http://www.piir-group.com Työnantaja: Piir-Group Oy Sijainti: Perkokuja 1, 28400 ULVILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ahti Piirainen, Puh: (02) 5505100, ahti.piirainen@piir-group.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Perkokuja 1, 28400 ULVILA

Yritystiedot

Toiminimi Piir-Group Oy Y-tunnus 0857500-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Piir-Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ulvila , osoitteessa Perkokuja 1, 28400 ULVILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa