Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SIIVOOJA/KODINHOITAJA Piika & Sisar Oy on kasvava sosiaali ja terveydenhuoltoalan yritys. Tuotamme useille kaupungeille kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita. Tehtävämme on mahdollistaa kotona asuvien asiakkaiden ihmisarvoinen elämä. Etsimme uuteen toimintaan Espoon kaupungin kotihoidon asiakkaille sydämellisiä siivoojia/kodinhoitajia. Tehtävänäsi on: 1. Pitää asiakkaat tyytyväisinä 2. Siivota ikäihmisten kotitalouksia ja avustaa tarvittaessa muissa kotitöissä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Piika & Sisar Oy Y-tunnus 2142490-2 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja / kodinhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Piika & Sisar Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa