Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme työntekijää joka omaa mekaanikon sekä tarvittaessa varaosamyynnin taidon.
Kokemus alalta katsotaan eduksi.

Työnkuvasi kuuluu, mönkijöiden, sähköajoneuvojen, mopoautojen, luovutushuoltoa, huoltoja ja korjaamista. Osaat avata ja korjata pienkoneen moottorin. Välillä jos varaosavastaavamme tarvitsee apua autat häntä toimissaan, hyllyttämään, järjestelemään ja tarvittaessa myymään -varaosia.

Taidat tietokoneenkäytön sekä englanninkielen. Saat tueksesi ammattitaitoiset työkaverit jotka pitävät huolen että homma sujuu. Työ on mielenkiintoista ja harvemmin tulee kahta samanlaista päivää peräkkäin. Olet oma-aloitteinen, reipas ja et jää laakereillesi lepäämään.

Laita CV tai muuten työhistoriastasi tietoa meille niin kutsumme tarvittaessa haastatteluun. Osoitteeseen myynti@rally.fi

Työnantaja: Modularbox Oy Sijainti: Kartanonherrantie 9, 02920 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016 Yhteystiedot: Modularbox Oy Kartanonherrantie 9 02920 Espoo Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kartanonherrantie 9, 02920 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaaja / Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Modularbox Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kartanonherrantie 9, 02920 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa