Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme työntekijää joka omaa mekaanikon sekä tarvittaessa varaosamyynnin taidon. Kokemus alalta katsotaan eduksi. Työnkuvasi kuuluu, mönkijöiden, sähköajoneuvojen, mopoautojen, luovutushuoltoa, huoltoja ja korjaamista. Osaat avata ja korjata pienkoneen moottorin. Välillä jos varaosavastaavamme tarvitsee apua autat häntä toimissaan, hyllyttämään, järjestelemään ja tarvittaessa myymään -varaosia. Taidat tietokoneenkäytön sekä englanninkielen. Saat tueksesi ammattitaitoiset työkaverit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaaja / Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Modularbox Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa