Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pielaveden ja Keiteleen kansalaisopisto on kahden kunnan alueella toimiva vireä 50 vuotta toiminut kansalaisopisto. Haemme luovaan ja innostuneeseen joukkoon tekstiilityön tuntiopettajaa, jonka päätoimipaikkana on Keiteleen osasto. Työtehtäviin kuuluu monipuolisten tekstiilityön kurssien suunnittelu ja toteutus Pielavesi - Keitele alueella. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu Keiteleen osastovastaavan tehtävät, joista maksetaan erillinen kuukausikorvaus. Monipuolisten käsityötaitojen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Pielavesi määräaikainen Pielavesi opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Pielavesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pielaveden kunta Y-tunnus 0172446-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekstiilityön tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Pielaveden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pielavesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa