Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinteistönhoitaja vastaa kunnan omistamien kiinteistöjen ylläpidosta. Hän tuntee kiinteistön rakennus-, LVI- ja sähköjärjestelmät niin, että pystyy tekemään itse yksinkertaiset säädöt, pienet huollot, korjaukset ja mittaukset. Kiinteistönhoitaja osallistuu kiinteistöpäivystykseen vuorollaan kolmen muun kiinteistönhoitajan kanssa. Palveluhalukkuuden ja oma-aloitteisuuden lisäksi edellytämme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai vankkaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Kiinteistöjen hoito eri puolilla kuntaa edellyttää oman auton käyttöä.

Työnantaja: Pielaveden kunta Sijainti: Puustellintie 18, 72400 PIELAVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rakennusmestari Pentti Tikka, 040 637 5530, pentti.tikka@pielavesi.fi tai kunnaninsinööri Juha Vainikainen, 040 489 4834, juha.vainikainen@pielavesi.fi Hakemukset: Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee lähettää osoitteella Pielaveden kunta, Ympäristöosasto, PL 27, 72401 Pielavesi Kuoreen merkintä "Kiinteistönhoitajan toimi" Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puustellintie 18, 72400 PIELAVESI

Yritystiedot

Toiminimi Pielaveden kunta Y-tunnus 0172446-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talonmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pielaveden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pielavesi , osoitteessa Puustellintie 18, 72400 PIELAVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa