Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pielaveden kunta julistaa haettavaksi lastentarhanopettajan toimen, jonka sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on päiväkoti Tarulinna.

Päiväkoti Tarulinnassa toimii saman katon alla kolme eri ryhmää. Työyhteisössä on tällä hetkellä 3 lastentarhanopettajaa, 5 lastenohjaajaa, 3 ryhmäperhepäivähoitajaa. Päiväkotiin kuuluvassa fyysisesti osittain eritiloissa toimivassa pienryhmässä työskentelee erityislastentarhanopettaja, lastenohjaaja ja henkilökohtainen avustaja. Päiväkoti toimii pidennetyllä aukioloajalla.

Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu 0-5 -vuotiaiden lasten opetus-, kasvatus- ja hoitotehtävät. Päiväkotiryhmässä lastentarhanopettajalla on pedagoginen vastuu lapsiryhmästä sekä varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Lastentarhanopettaja toimii moniammatillisessa työyhteisössä ja vastaa oman lapsiryhmän kanssa työskentelevän työtiimin pedagogisesta toiminnasta.

Tuleva lastentarhanopettaja tulee olemaan avain asemassa koko päiväkodin kehittämisessä ja johtamisessa pedagogisen toiminnan osalta. Hänen tulee hallita suuremman kokonaisuuden yhtenäistäminen pedagogisesta näkökulmasta käsin.

Pidämme tärkeänä avointa ja lapsilähtöistä työtapaa sekä positiivista ja innostunutta asennetta. Odotamme sinulta hyviä ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta. Käytännön työkokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 7§ mukainen pätevyys. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto (sosionomi, AMK), johon tulee sisältyä varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opintoja 60 op.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Toimen täytössä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 21.11.2016 klo 14.00.

Työnantaja: Pielaveden kunta Sijainti: 72400 PIELAVESI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava lastentarhanopettaja Anu Hietapelto 0400 328240 anu.hietapelto@Pielavesi.fi Hakemukset: Pielaveden kunta, Koulutoimisto, Koulutie 3, 72400 Pielavesi tai sähköpostitse anu.hietapelto@pielavesi.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 21.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 72400 PIELAVESI

Yritystiedot

Toiminimi Pielaveden kunta Y-tunnus 0172446-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pielaveden kunta. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72400 - Pielavesi , osoitteessa 72400 PIELAVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa