Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pielaveden kunta julistaa haettavaksi lastentarhanopettajan toimen, jonka sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on päiväkoti Tarulinna. Päiväkoti Tarulinnassa toimii saman katon alla kolme eri ryhmää. Työyhteisössä on tällä hetkellä 3 lastentarhanopettajaa, 5 lastenohjaajaa, 3 ryhmäperhepäivähoitajaa. Päiväkotiin kuuluvassa fyysisesti osittain eritiloissa toimivassa pienryhmässä työskentelee erityislastentarhanopettaja, lastenohjaaja ja henkilökohtainen avustaja. Päiväkoti toimii pidennetyllä aukioloajalla. Lastentarhanopettajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pielavesi varhaiskasvatus Pielavesi opettajat, lehtorit, professorit Pielavesi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pielaveden kunta Y-tunnus 0172446-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pielaveden kunta. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 72400 - Pielavesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus