Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kirvesmies toimii kunnan eri kiinteistöillä rakennus- ja kunnossapitotehtävissä. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään rakennusalan perustutkinto ja/tai monipuolinen työkokemus alalta. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, joustavuutta sekä vuorovaikutustaitoja. Työsuhteen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Pielavesi puu- ja metallialan tehtävät Pielavesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pielaveden kunta Y-tunnus 0172446-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pielaveden kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pielavesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa