Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työvuorosuunnittelija

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kuntoutuksen yksikköön laillistettua toimintaterapeuttia. Pääasiallinen tehtäväsi on asiakkaan toimintakykyarviointi, toimintaterapian suunnittelu ja mahdollisesti myös sen toteuttaminen. Toimintaterapeutin toimi on uusi, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaasi. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat fysioterapeutit ja perhepalvelujen työntekijät. Toimit kuntoutustyöryhmässä asiantuntijana ja sinulla on vastuuta myös toimintaterapian ostopalvelujen prosesseissa. Olet kiinnostunut jakamaan osaamistasi palvelujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Pieksämäki psykologia ja psykiatria Pieksämäki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Pieksämäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa