Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN PERUSTURVASSA
on haettavana 4.11.2016 klo 15.00 mennessä

SOSIAALIOHJAAJAN VIRKA

Viran alkusijoituspaikkana on aikuissosiaalityön yksikkö, jossa työskentelee 2 sosiaalityöntekijää ja 3 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Sosiaaliohjaajat työskentelevät samoilla maantieteellisillä alueilla kuin perusterveydenhuollon lääkäri- ja sairaanhoitajatiimit. Sosiaalityöntekijät hoitavat erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden asiakkuudet.

Sosiaaliohjaajan työtehtävinä ovat täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen ratkaiseminen sekä erilaiset työikäisten työllisyyttä ja hyvinvointia edistävät toimet kuten aktivointisuunnittelu, monialaiseen työllistymissuunnitteluun liittyvät prosessit, uuden sosiaalihuoltolain mukaiset arviointi ja palveluohjauksen tehtävät sekä kanta-arkiston yhdyshenkilön tehtävät.

Hakijoilta edellytämme sosiaalityön monipuolista tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, kykyä toimia erilaisissa verkostoissa, oma-aloitteisuutta ja valmiutta itsenäiseen työhön sekä positiivista ja uudistushenkistä työotetta. Hakijalla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6 §:n mukainen sosionomi AMK tai sitä vastaavat tutkinnot. Palkkaus määräytyy KVTES:in mukaan. Työ alkaa 1.1.2017.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo.

Web-osoite: http://www.pieksamaki.fi Työnantaja: PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Sijainti: Lampolahdenkatu 2-4, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Yhteystiedot: Aikuissosiaalityö- ja vammaispalveluyksikön esimies Kirsti Piispanen, puh. 040 642 9167, kirsti.piispanen(at)pieksamaki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118780/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lampolahdenkatu 2-4, 76100 PIEKSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Lampolahdenkatu 2-4, 76100 PIEKSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa