Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN PERUSTURVASSA on haettavana 4.11.2016 klo 15.00 mennessä SOSIAALIOHJAAJAN VIRKA Viran alkusijoituspaikkana on aikuissosiaalityön yksikkö, jossa työskentelee 2 sosiaalityöntekijää ja 3 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Sosiaaliohjaajat työskentelevät samoilla maantieteellisillä alueilla kuin perusterveydenhuollon lääkäri- ja sairaanhoitajatiimit. Sosiaalityöntekijät hoitavat erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden asiakkuudet. Sosiaaliohjaajan työtehtävinä ovat täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen ratkaiseminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pieksämäki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Pieksämäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Pieksämäki sosiaalityö Pieksämäki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Pieksämäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus