Duunitori suosittelee
VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Junior järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan IT-palvelutaloon Espooseen

Studentwork

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN PERUSTURVASSA on haettavana 4.11.2016 klo 15.00 mennessä SOSIAALIOHJAAJAN VIRKA Viran alkusijoituspaikkana on aikuissosiaalityön yksikkö, jossa työskentelee 2 sosiaalityöntekijää ja 3 sosiaaliohjaajaa sekä toimistosihteeri. Sosiaaliohjaajat työskentelevät samoilla maantieteellisillä alueilla kuin perusterveydenhuollon lääkäri- ja sairaanhoitajatiimit. Sosiaalityöntekijät hoitavat erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden asiakkuudet. Sosiaaliohjaajan työtehtävinä ovat täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen ratkaiseminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pieksämäki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Pieksämäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Pieksämäki sosiaalityö Pieksämäki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 76100 - Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus