Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Pieksämäen kaupungin perusturvassa, Mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana sairaanhoitajan toimi. Toimen alkusijoituspaikkana ovat päihdepalvelut. Päihdepalveluiden kokonaisuus muodostuu avovastaanotosta, Yläristin pysäkin päiväkeskuksesta, tukiasunnoista ja jalkautuvasta työstä. Lisäksi yksikössämme toteutetaan korvaushoitoja ja avokatkaisua. Sairaanhoitaja osallistuu vuorollaan hoitajapäivystykseen. Haemme joukkoomme innostunutta, kehittämishaluista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ammattilaista, jolla on sairaanhoitajan pätevyyden lisäksi kokemusta päihde- ja mielenterveysasiakkaiden hoidosta ja kuntoutuksesta.
Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.
Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo.

Web-osoite: http://www.pieksamaki.fi Työnantaja: PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Sijainti: Tapparakatu 1-3, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Mielenterveys- ja päihdepalvelujen esimies Marja Hynninen, puh. 044 3686818, marja.hynninen(at)pieksamaki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118522/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 PIEKSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Tapparakatu 1-3, 76100 PIEKSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa