Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kokki

Sokotel Oy

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Psykologi toimii yhden päivän viikossa Pieksämäen kaupungin toisen asteen oppilaitoksissa erityisesti oppimisvaikeuksien asiantuntijana. Psykologin tehtäviin kuuluvat mm. oppimisvaikeuksiin liittyvät psykologiset tutkimukset, tukitoimien suunnittelu ja oppilaitosten hyvinvointi- ja opiskeluhuoltotyössä asiantuntijana toimiminen. Työ on luonteeltaan sekä tiimi- että itsenäistä työtä. Toinen työpäivä viikossa koostuu psykologisten tutkimusten tekemisestä perheneuvolassa.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys sekä soveltuvuus työhön.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Lisäksi kokemus nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.
Täyden työajan palkka on tällä hetkellä n. 3 300 €/kk. Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaisesti.
Kyseessä on osa-aikainen virka, aluksi kaksi päivää viikossa. Työaika voi psykologin resurssitarpeen mukaan vähentyä yhteen päivään viikossa.
Virka täytetään ajalle 1.11.2016 - 31.12.2017.
Virkaan haetaan sähköisellä hakemuksella. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä nähtäväksi. Valitun tulee esittää alaikäisten kanssa työskenteleviltä edellytetty rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.pieksamaki.fi Työnantaja: PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Sijainti: Kauppakatu 1, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Opetustoimen osalta Timo Tarkiainen, p. 044 588 2417, timo.tarkiainen@pieksamaki.fi ja perhepalvelujen osalta Marja Pulkkinen, p. 044 799 5461, marja.pulkkinen@pieksamaki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118081/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 1, 76100 PIEKSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Kauppakatu 1, 76100 PIEKSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa