Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Psykologi toimii yhden päivän viikossa Pieksämäen kaupungin toisen asteen oppilaitoksissa erityisesti oppimisvaikeuksien asiantuntijana. Psykologin tehtäviin kuuluvat mm. oppimisvaikeuksiin liittyvät psykologiset tutkimukset, tukitoimien suunnittelu ja oppilaitosten hyvinvointi- ja opiskeluhuoltotyössä asiantuntijana toimiminen. Työ on luonteeltaan sekä tiimi- että itsenäistä työtä. Toinen työpäivä viikossa koostuu psykologisten tutkimusten tekemisestä perheneuvolassa. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Pieksämäki psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus