Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pieksämäen kaupungin perusturvassa, Mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana ohjaajan toimi. Toimen alkusijoituspaikkana ovat päihdepalvelut. Päihdepalvelujen kokonaisuus muodostuu avovastaanotosta, Yläristin pysäkin päiväkeskuksesta, tukiasunnoista ja jalkautuvasta työstä. Lisäksi yksikössämme toteutetaan korvaushoitoja ja avokatkaisua. Haemme joukkoomme innostunutta, kehittämishaluista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ammattilaista Yläristin pysäkille kehittämään päiväkeskustoimintaa yhdessä tiimin kanssa ja tekemään jalkautuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Pieksämäki musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja päihdepalveluihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus