Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pieksämäen kaupungin perusturvassa, Mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana ohjaajan toimi. Toimen alkusijoituspaikkana ovat päihdepalvelut. Päihdepalvelujen kokonaisuus muodostuu avovastaanotosta, Yläristin pysäkin päiväkeskuksesta, tukiasunnoista ja jalkautuvasta työstä. Lisäksi yksikössämme toteutetaan korvaushoitoja ja avokatkaisua. Haemme joukkoomme innostunutta, kehittämishaluista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ammattilaista Yläristin pysäkille kehittämään päiväkeskustoimintaa yhdessä tiimin kanssa ja tekemään jalkautuvaa asiakastyötä. Sinulla tulee olla päihdetyöhön soveltuva sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tutkinto ja kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Työ edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.
Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.
Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo.

Web-osoite: http://www.pieksamaki.fi Työnantaja: PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Sijainti: Kirkkotie 3, 76150 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 Yhteystiedot: Mielenterveys- ja päihdepalvelujen esimies Marja Hynninen, puh. 044 368 6818, marja.hynninen(at)pieksamaki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118206/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkotie 3, 76150 PIEKSÄMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Pieksämäen kaupunki Y-tunnus 2048903-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja päihdepalveluihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Kirkkotie 3, 76150 PIEKSÄMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa