Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sopimusyrittäjiä Ison Omenan uuteen Redken Loft konseptiliikkeeseen. Parturi-kampaamo sijaitsee vilkkaalla paikalla kauppakeskuksen uudella puolella. Sisutuksessa on inspiroiduttu Loft-tyylistä. Tarjoamme ripauksen arjen ylellisyyttä, rennolla tunnelmalla. Hierovat ja valohoitoa antavat hiusten pesupaikat luovat mukavan elämyksen asiakaskäyntiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sopimusyrittäjänä yrityksessämme, laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden parissa. Arvomme perustuvat tiimin hyvinvointiin, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Piece of Hair Oy Y-tunnus 2307619-8 Toimiala Parturit ja kampaamot Rinnakkaistoiminimet Studio Loft, Hairloft Espoo, Hair Loftis, Salon Hairloft

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Piece of Hair Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus