Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

25 vuotta sitten perustajamme Mikael Swanljung toteutti unelmansa; lounas kahvilan, jossa henkilökunnalla on hyvä olla ja asiakkaat saavat herkutella aitojen, raikkaiden makujen äärellä.
Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Picnic Yhtiöt Oy on edelleen kotimainen perheyritys, jonka tytäryritykset Picnic ja Europicnic ovat laajentuneet yhdeksi Suomen suurimmaksi fast casual -lounaskahvilaketjuksi sekä aitoja, alkuperäisiä makuja jakelevaksi maahantuontiyritykseksi.

HAEMME NYT HELSINGIN SEUDULLE VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Olet työskennellyt vuoropäällikkönä tai esimiehenä ja hallitset tuloksellisen myynnin ja asiakaspalvelun toiminnot. Asiakaspalvelukokemuksen luominen on intohimosi eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Suositteleva lisämyynti sekä tyytyväinen asiakas ovat lähtökohtasi loistavaan asiakaspalveluun, johon tuot oman lisäsi persoonallasi. Omalla esimerkilläsi koulutat, johdat ja toimit kahvilapäällikön oikeana kätenä.

Edellytämme sinulta:
-kokemusta esimiestyöstä
-kokemusta kahvilatyöstä/kahvilatuotteiden valmistuksesta
-hygieniapassia
-kykyä ja halua toimia esimiesasemassa
-kunnianhimoa, luovuutta ja osaamista toimia eri asiakaspalvelutilanteissa
-valmiutta työskennellä joustavasti vuorotyön mukaisesti

Tarjoamme sinulle:
-perehdytyksen tehtävään
-vakituisen työsuhteen
-yhtiön tarjoamat edut
-Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
-työterveyshuollon

Miksi meidän tulisi valita juuri sinut uudeksi Picnic-vuoropäälliköksi?
Kerro se meille vapaamuotoisella työhakemuksella (mieluiten videon muodossa) ja lähetä meille CV:n kera osoitteeseen rekry@picnic.fi . Hakuaika 31.10. asti mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, kannattaa siis olla nopea!

Web-osoite: http://www.picnic.fi Työnantaja: Picnic Finland Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopivan tekijän löydyttyä Yhteystiedot: rekry@picnic.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Picnic Finland Oy Y-tunnus 0789907-1 Toimiala Kahvila-ravintolat Rinnakkaistoiminimet Piccafé, Ravintola Pikku Italia Ristorante, Kluuvi-Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

20 545 976 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

756 435 € -15 %

Henkilöstö

180 9

Liikevoitto-%

4 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Picnic Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa