Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme HIRSITALOEDUSTAJAA Lahti-Kouvola-Lappeenranta akselille Haemme Edustussuhteeseen talomyyjää Lahti - Kouvola - Lappeenranta -akselille. Edustajana pääset myymään kilpailukykyisiä sekä laadukkaita tuotteita. Pääset työskentelemään rennossa työilmapiirissä, jossa on yhdessä tekemisen meininki. Lisätietoja: Heikki Säily, 045 851 9110 [email protected] Vapaamuotoiset hakemukset ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. www.peuratalot.fi

Peura Talot Oy on pitkän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Norway muut myymälätehtävät Sweden muut myymälätehtävät Finland myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peura Talot Oy Y-tunnus 0918006-0 Toimiala Puutalojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hirsitaloedustaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Peura Talot Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus