Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme HIRSITALOEDUSTAJAA Lahti-Kouvola-Lappeenranta akselille Haemme Edustussuhteeseen talomyyjää Lahti - Kouvola - Lappeenranta -akselille. Edustajana pääset myymään kilpailukykyisiä sekä laadukkaita tuotteita. Pääset työskentelemään rennossa työilmapiirissä, jossa on yhdessä tekemisen meininki. Lisätietoja: Heikki Säily, 045 851 9110 heikki.saily@peuratalot.fi Vapaamuotoiset hakemukset ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. www.peuratalot.fi

Peura Talot Oy on pitkän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Norway muut myymälätehtävät Sweden muut myymälätehtävät Finland myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peura Talot Oy Y-tunnus 0918006-0 Toimiala Puutalojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hirsitaloedustaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Peura Talot Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus