Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan reippaita myyjiä joulutorille Helsinkiin joulukuun alusta! Työ on ulkona ja vaatii reipasta otetta ja mieltä sekä myyntihenkisyyttä. Myyntituotteina on joulukakkuja , jouluherkkuja ja metrilakuja. Kokopäivätyö, mutta tarvitaan myös ilta- ja aamuextrausta. Mahdollisuus kesällä tehdä myös torikeikkoja!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Petit Moulin Oy Y-tunnus 0858801-3 Toimiala Makeisten vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulutorimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Petit Moulin Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus