Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PeTec Engineering on muoviekstrudointiteknologian asiantuntijayritys, joka toimittaa muovituotannon koneita ja tuotantolinjoja 30 vuoden kokemuksella. Yritys harjoittaa myös omaa muovituotevalmistusta: TehoDrain on julkisrakentamisen, rakennusteollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin suunnattu innovatiivinen salaojatuote, jolla saadaan kestäviä ja toimintavarmoja ratkaisuja kiinteistöjen turvaksi. PeTec Jäätymätön -tuoteperheeseen kuuluvat eristetyt ja lämpökaapeloidut vesijohtoputket sekä eläinten lämmitettävät juomajärjestelmät. Lue ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mustasaari media Mustasaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Mustasaari kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PeTec Engineering Oy/Ab Y-tunnus 2172747-9 Toimiala Muovilevyjen, -kalvojen, -putkien ja -profiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet PeTec Production

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut PeTec Engineering Oy/Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mustasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus