Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PeTec Engineering on muoviekstrudointiteknologian asiantuntijayritys, joka toimittaa muovituotannon koneita ja tuotantolinjoja 30 vuoden kokemuksella. Yritys harjoittaa myös omaa muovituotevalmistusta: TehoDrain on julkisrakentamisen, rakennusteollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin suunnattu innovatiivinen salaojatuote, jolla saadaan kestäviä ja toimintavarmoja ratkaisuja kiinteistöjen turvaksi. PeTec Jäätymätön -tuoteperheeseen kuuluvat eristetyt ja lämpökaapeloidut vesijohtoputket sekä eläinten lämmitettävät juomajärjestelmät. Lue ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mustasaari media Mustasaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Mustasaari kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PeTec Engineering Oy/Ab Y-tunnus 2172747-9 Toimiala Muovilevyjen, -kalvojen, -putkien ja -profiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet PeTec Production

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut PeTec Engineering Oy/Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65610 - Mustasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus