Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PeTec Engineering on muoviekstrudointiteknologian asiantuntijayritys, joka toimittaa muovituotannon koneita ja tuotantolinjoja 30 vuoden kokemuksella. Yritys harjoittaa myös omaa muovituotevalmistusta: TehoDrain on julkisrakentamisen, rakennusteollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin suunnattu innovatiivinen salaojatuote, jolla saadaan kestäviä ja toimintavarmoja ratkaisuja kiinteistöjen turvaksi. PeTec Jäätymätön -tuoteperheeseen kuuluvat eristetyt ja lämpökaapeloidut vesijohtoputket sekä eläinten lämmitettävät juomajärjestelmät. Lue ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mustasaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Mustasaari media Mustasaari kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät media Mustasaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PeTec Engineering Oy/Ab Y-tunnus 2172747-9 Toimiala Muovilevyjen, -kalvojen, -putkien ja -profiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet PeTec Production

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut PeTec Engineering Oy/Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mustasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa