Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pestone Oy on vuonna 2008 perustettu remonttialan yritys. Olemme erikoistuneet asuntoremontteihin sekä erilaisiin rakennuspalveluihin. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt pääkaupunkiseudulta sekä vuokra- ja asumisoikeusasuntoja tarjoavat yritykset koko Etelä-Suomen alueelta. Haemme vastaavaa työnjohtajaa korjausrakentamiskohteisiin Vastuullasi on itsenäinen työmaan tuloksellinen ja aikataulun mukainen läpivienti. Varmistat ammattitaidollasi ja esimerkillisillä johtamistaidoillasi työmaan suunnitellun toteutuksen. Edellytämme hakijalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Munkkiniemi() työnjohtajat Kuusisaari() työnjohtajat Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Munkkiniemi() maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kuusisaari() maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki johtajapositiot Munkkiniemi() johtajapositiot Kuusisaari() johtajapositiot Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Munkkiniemi() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuusisaari() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pestone Oy Y-tunnus 2239032-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet HELSINGIN TEHOPUHDISTUS, Kiinteistöpalvelu Vuorela

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pestone Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus