Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Perusturvakuntayhtymä Akselissa on haettavana 21.10.2016 klo 15.00 mennessä terveyskeskushammaslääkärin virka. Suun terveydenhuollossa työskentelee 11 hammaslääkäriä, 6 suuhygienistiä ja 13 hammashoitajaa. Käytössä on Effica-potilastietojärjestelmää ja Romexis-kuvantamisohjelmisto. Työyhteisömme on joustava ja sopivan pieni, jotta voit vaikuttaa omaan työhösi. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Maskun hammashoitola. Mahdollisuus on työskennellä myös Nousiaisten hammashoitolassa. Molemmissa hammashoitoloissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Masku hammashoito Masku lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perusturvakuntayhtymä Akseli Y-tunnus 2338872-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Perusturvakuntayhtymä Akseli. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Masku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus