Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna kaksi(2) toimintaterapeutin työsuhdetta Terveys-ja vahuspalveluiden palvelulinjalla.
a. Toimintaterapeutti toimii koko Selänteen alueella kaikissa terveyskeskuksissa osana kuntoutustiimiä. Toimintaterapeutin tehtävänkuva on monipuolinen; pääasiassa tehtävät muodostuvat asiakkaan arvioinnista ja tutkimuksesta, toimintakyvyn edistämisestä ja terapiasta, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Asiakkaat ovat eri-ikäisiä ja useilta eri lääketieteellisiltä erikoisaloilta kuten neurologian, psykiatrian, pediatrian ja ortopedian aloilta.
b. Toimintaterapeutti toimii koko Selänteen alueella ja kuuluu kotiutustiimiin.Toimintaterapeutti arvioi oman ammatillisen osaamisensa perusteella asiakkaan toimintakykyä ja kotona arjessa selviytymistä. Toimintaterapeutti toimii kotiutustiimissä asiantuntijana ja tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon asumispalveluyksikoiden sekä SAS-työryhmän kanssa.

Hakemuksessa tulee ilmoittaa kumpaa tehtävää hakija ensisijaisesti hakee.

Toimintaterapeuteilla on vastuu oman työalueensa työn kehittämisestä yhdessä muun henkilökunnan sekä koulutus ja ohjausvastuu joka ulottuu myös asumispalveluihin.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on innostusta ja kokemusta innovatiivisesta asiakaslähtöisestä työskentelystä eri-ikäisten asiakkaiden kanssa ja olet kehittämishaluinen. Sinulla on monipuolista osaamista sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä ja olet valmis sitoutumaan tehtävään, olet etsimämme henkilö.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote (v. 2003 alusta voimaan tullut laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 044 445 6343.

Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.

Web-osoite: http://www.selanne.net Työnantaja: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Sijainti: Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Tarja Vaitiniemi , hoitotyönjohtaja p.044-4456920 ja Palvelujohtaja Hannele Koski p.040-5102020. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 20.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI

Yritystiedot

Toiminimi Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Peruspalvelukuntayhtymä Selänne. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäjärvi , osoitteessa Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus