Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna suuhygienistin työsuhde 2.1.2017 alkaen Terveys-ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla. Ensisijainen sijoituspaikka on Pyhäjärven terveyskeskus. Selänteessä työskentelee 4 suuhygienistiä, asiakkaina on sekä lapsia että aikuisia. Työ on pääasiassa itsenäistä vastaanottotyötä. Terveyskeskuksen potilastietojärjestelmä on Effica ja suun terveydenhuollon kuvantaminen on digitalisoitu.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on hyvin toimivat terveyskeskukset ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille. Pyhäjärvelle on valmistunut uusi ajanmukainen terveyskeskus elokuussa 2016.

Pyhäjärven kaupunki sijaitsee Pohjoispohjanmaan ja Keski-Suomen rajamailla nelostien varrella hyvin kulkuyhteyksien päässä Oulun ja Jyväskylän puolivälissä.
Pyhäjärvellä on runsaasti harrastusmahdollisuuksia aina patikoinnista-golfiin, myös kalastus ja metsästys voivat olla osa elämääsi, kesällä Full Moon dance Festival tuo oman elämyksensä ja väriä kaupungin elämään. www.pyhajarvi.fi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti.
Arvostamme kehittämishalukkuutta ja innovatiivisuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä sekä joustavuutta.

Hakeminen tulee tehdä sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemuksessa tulee mainita tehtävän PHSOTEY- työavain. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 044 445 7162.

Web-osoite: http://www.selanne.net Työnantaja: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Sijainti: Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa vastaava suuhygienisti Arja Walta p. 044 4456 354 tai hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi p.044 4456 920. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 20.12.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI

Yritystiedot

Toiminimi Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Peruspalvelukuntayhtymä Selänne. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäjärvi , osoitteessa Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus