Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna suuhygienistin työsuhde 2.1.2017 alkaen Terveys-ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla. Ensisijainen sijoituspaikka on Pyhäjärven terveyskeskus. Selänteessä työskentelee 4 suuhygienistiä, asiakkaina on sekä lapsia että aikuisia. Työ on pääasiassa itsenäistä vastaanottotyötä. Terveyskeskuksen potilastietojärjestelmä on Effica ja suun terveydenhuollon kuvantaminen on digitalisoitu. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito Pyhäjärvi hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suuhygienisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Peruspalvelukuntayhtymä Selänne. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pyhäjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus