Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna diabeteshoitajan työsuhde 2.1.2017 alkaen Terveys-ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla. Ensisijainen sijoituspaikka on Haapajärven terveyskeskus.Tehtäviin kuuluvat diabeteshoitajan tehtävät: itsenäinen vastaanotto, ryhmävastaanotot, etälääkärin vastaanotoissa avustaminen, painonhallintaryhmien vetäminen, ennaltaehkäisevätyö, poliklinikan sairaanhoitajan sijaistaminen tarvittaessa jne. Käytössämme on Effica- potilastietojärjestelmä.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Jos sinulla on monipuolista osaamista, kehittämishalukkuutta sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä ja olet valmis sitoutumaan tehtävään, olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sairaanhoitajaa jolla on diabeteshoitajan lisäopinnot suoritettuina. Arvostamme kokemusta ko. tehtävästä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Voit hakea tehtävään sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 044 445 7162.

Haapajärven kaupunki sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi on vireä kaupunki jossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia kauniiden vesistöjen äärellä. Haapajärvellä järjestetään monenlaisia tapahtumia urheilun, kulttuurin ja järjestötoiminnan saralla. Kesällä mm. Kevättä kaupungissa, Pidot pitäjässä ja Haapajärviviikko tuovat elämää ja iloa kaupunkiin. Tutustu kaupunkiin osoitteessa www.haapajarvi.fi.

Web-osoite: http://www.selanne.net Työnantaja: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Sijainti: Männistönkatu 6, 85800 HAAPAJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Osastonhoitaja Arja Huovinen p. 044 4456 502 tai hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi p. 044 4456 920. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118365/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 21.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Männistönkatu 6, 85800 HAAPAJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Peruspalvelukuntayhtymä Selänne. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapajärvi , osoitteessa Männistönkatu 6, 85800 HAAPAJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa