Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna 2 sairaanhoitajan työsuhdetta 1.12.2016 alkaen Terveys-ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla. Sairaanhoitajat toimivat Selänteen alueella kotihoidossa, alkusijoituspaikkana on toisella vakanssilla Reisjärven kotihoito ja toisella Pyhäjärven kotihoito. Sairaanhoitajat vastaavat tiiminsä sairaanhoidollisesta osaamisesta (mm. asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidontarpeenarvioinnista ja kotisairaalatoiminnasta) Työ on pääsääntöisesti asiakkaan luona tapahtuvaa 2- vuorotyötä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Sairaanhoitaja kehittää kotihoidon toimintaa yhdessä koko henkilökunnan kanssa. Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Effica- potilastietojärjestelmä sekä Hilkka- toiminnanohjausjärjestelmä.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä
lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.

Kelpoisuusehdot määräytyvät laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 kelpoisuusehdot mukaisesti. Hakijalta edellytetään aikaisempaa opistotason tutkintoa tai korkeakoulututkintoa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Voit hakea tehtävään sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639 tai 044 445 7162.

Web-osoite: http://www.selanne.net Työnantaja: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Sijainti: Männistönkatu 6, 85800 HAAPAJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kotihoidonohjaaja Marja Sassali p. 040 1808434 Reisjärven osalta ja kotihoidonohjaaja Eija Kinnunen p. 044 -4457162 tai Hoito-ja vanhustyönjohtaja Ulla Muhonen p. 044-4456336 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Männistönkatu 6, 85800 HAAPAJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Peruspalvelukuntayhtymä Selänne. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapajärvi , osoitteessa Männistönkatu 6, 85800 HAAPAJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa