Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PPKY Selänteen työterveyshuollossa on avoinna fysioterapeutin tehtävä. Fysioterapeutti/työfysioterapeutti työskentelee kolmen Selännekunnan alueella ja suurin osa työstä tapahtuu työpaikoilla henkilökunnan ja ergonomiakoulutuksen parissa. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille. Jos sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Haapajärvi psykologia ja psykiatria Haapajärvi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Haapajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Peruspalvelukuntayhtymä Selänne Y-tunnus 2265415-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Peruspalvelukuntayhtymä Selänne. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa