Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana perusopetuksen lehtorin (kotitalous) viransijaisuus ajalle 29.11.2016-4.6.2017 ja 9.8.2017-3.6.2018. Viran sijoituskoulu on Pyörön koulu. Tehtäväkuvaus: Perusopetuksen lehtorin (kotitalous) tehtävät vuosiluokilla 7-9. Tehtäviin kuuluu myös luokanohjaajan tehtävä. Kelpoisuusvaatimukset: aineenopettajan kelpoisuus (Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 §5). Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työssä sekä kehittämis- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kuopio opettajat, lehtorit, professorit Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen lehtori (kotitalous), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion kaupunki työnantajapalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa