Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Gaius-säätiön Heseva-koti on voittoa tavoittelematon, ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa muistisairaille vanhuksille tarjoava palvelutalo puu-Käpylässä.

Heseva-koti antaa kodin 94:lle muistisairaalle vanhuksille seitsemässä ryhmäkodissa.

Olethan oma-aloitteinen, tiimityöstä pitävä, vastuuntuntoinen sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaava lähi-tai perushoitaja. Toivomme että koet vanhustyön olevan aidosti lähellä sydäntäsi ja haluat omalla toiminnallasi varmistaa, että muistisairaat vanhukset saavat ansaitsemansa turvallisen ja arvokkaan elämän.

Haemme hoitajaa sijaisuuteen vuoden loppuun asti. Ryhmäkodissa vallitsee hyvä työilmapiiri johon uuden työntekijän on hyvä tulla.

Toivomme sinulle jo karttuneen työkokemusta muistisairaiden asukkaiden parissa työskentelystä, mutta vastavalmistuneenakin voit olla hakemamme hoitotyön ammattilainen. Toivottavasti työssäsi näkyy rauhallisuus, yksilöllisyys sekä voimavaralähtöisyys ja haluat työssäsi aidosti hyödyntää asukkaan elämänkaarta ja luoda kodinomaisuutta.

Gaius-säätiö on savuton työpaikka.

Tule ja innostu kanssamme vanhustyöstä!

Ota yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle.
Voit lähettää kirjallisen hakemuksen sähköpostitse tai postitse.
Hakemuksia ei palauteta.

Web-osoite: http://www.gaius-saatio.fi Työnantaja: Gaius-säätiö Sijainti: Pellervontie 39, 00610 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteydenotot Osastonhoitaja Anne Kaivos p. 050- 389 4134 tai anne.kaivos@gaius-saatio.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:49 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pellervontie 39, 00610 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perushoitaja, lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Gaius-säätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pellervontie 39, 00610 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa