Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vihannesten ja juuresten käsittelyyn palkataan tekijä, joka on innostunut ja motivoitunut tekemään ao. työtä. Työ käsittää pilkkomista ja pakkaamista; toimittamme tuotteita kouluille, ravintoloille sekä työpaikkaruokaloille. . Työ on fyysistä. Mikäli sinulla ei ole hygieniapassia työnantaja antaa mahdollisuuden hankkia sen. Hakemukset s-postilla posti@perunapaikka.fi Lisätiedot p. 040 575 9214....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Lappeenranta elintarviketeollisuuden tehtävät Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Perunapaikka Tauriainen Oy Y-tunnus 0429966-0 Toimiala Perunoiden jalostus ja säilöntä

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Perunapaikka Tauriainen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus