Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Ravintola Primula ja kulmabaari The Old Skiffer avasivat ovensa Viiskulmassa uudella historiaansa kunnioittavalla konseptilla syyskuussa 2015. Bistro-ilmapiirissä tarjoiltavat annokset hakevat innoitustaan keski- ja etelä-Euroopasta, unohtamatta pohjoismaiden kotoisia makuja. Juomalistoilta löytyy laaja olut - ja viinivalikoima sekä vaihtelevia drinkkejä. Primula ja Old Skiffer tarjoavat asiakkaille kohtaamispaikan, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

Nyt etsimme joukkoomme baarimestaria. Olet baari-ammattilainen ja sinulla on rakkaus alaan. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelet heitä kiireessäkin hymyssä suin. Asiakkaiden tyytyväisyys on sinulle aina etusijalla ja luot omalla persoonallasi ympärillesi lämpimän ilmapiirin. Olet joustava ja innostunut sekä omaat positiivisen asenteen ja hyvän huumorintajun. Olet luova ja haluat jatkuvasti kehittää ja kehittyä. Osaat suunnitella cocktail-listoja sekä baarin tuotevalikoimaa.

Jos haluat olla osa Primulan ja The Old Skifferin tapahtumarikasta työympäristöä, lähetä CV ja työhakemus osoitteeseen rekry@skiffer.fi

Työnantaja: Peruna & Co. Oy Sijainti: Laivurinkatu 10, 00150 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.10.2016, / tai heti oikean henkilön löytyessä Yhteystiedot: rekry@skiffer.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laivurinkatu 10, 00150 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi peruna & co Y-tunnus 2361736-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Peruna & Co. Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laivurinkatu 10, 00150 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa