Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Viihdytkö ulkotöissä ja etsit aamupainotteista työtä? Lisätienestien mahdollisuus myös houkuttaisi?

Haemme nyt reipasta ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kokkolaan.

Ulkoaluetyöntekijänä huolehdit monipuolisesti ulkoalueiden hoidosta ja huoltotöistä. Päiväsi voi sisältää esimerkiksi piha-alueiden hiekoitusta, lehtien lakaisua, lumen kolausta, roskakierroksia tai muita kiinteistöalan tavanomaisia töitä.

Työtä on arkisin aamukuudesta eteenpäin. Työtunteja kertyy päivittäin 3-4 tuntia, tilanteesta riippuen lisätyöt ovat mahdollisia. Kesäkaudella työhön kuuluu myös nurmikonleikkuu, jolloin on mahdollisuus tehdä kokopäiväisiä työvuoroja.

Toivomme sinulta ensisijaisesti reipasta asennetta työntekoon ja oma-aloitteisuutta sekä halua tarttua työhön kuin työhön. Työ on fyysistä ulkoilmatyötä ja sitä tehdään huonollakin säällä, joten hyvä yleiskunto ja oikea asenne ovat tärkeitä. Kokemus kiinteistöalan ja ulkoalueiden puhtaanapidon tehtävistä on eduksi mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtäviin. Sinulla tulee olla B-ajokortti, mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi. Kiinteistönhoidon työntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan kiinteistöhuollon maailmaan ja kartuttaa työkokemustasi. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus tehdä kauttamme muiden alojen keikkatöitä ja sijaisuuksia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.10.2016 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=809887045 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 30.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 67100 KOKKOLA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen ville.sihto@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=809887045&mtId=809887320 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67100 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola , osoitteessa 67100 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa