Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viihdytkö ulkotöissä ja etsit aamupainotteista työtä? Lisätienestien mahdollisuus myös houkuttaisi? Haemme nyt reipasta ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Kokkolaan. Ulkoaluetyöntekijänä huolehdit monipuolisesti ulkoalueiden hoidosta ja huoltotöistä. Päiväsi voi sisältää esimerkiksi piha-alueiden hiekoitusta, lehtien lakaisua, lumen kolausta, roskakierroksia tai muita kiinteistöalan tavanomaisia töitä. Työtä on arkisin aamukuudesta eteenpäin. Työtunteja kertyy päivittäin 3-4 tuntia, tilanteesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kokkola kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ulkoaluetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus