Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Oletko reipas tiimityöntekijä? Kiinnostaako elintarvike-ala?

Haemme nyt TEURASTAMOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Lietoon.

Työ sisältää ripustusta ja muita teurastamon työtehtäviä. Työsuhde on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin klo 8-16. Työt alkavat mahdollisimman pian ja sopimus tehdään aluksi määräajaksi. Työssä jatkaminen on mahdollista. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, mutta ei pakollista. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Edellytämme hakijalta valmiutta työskennellä viileässä ja kosteassa, hyvää fyysistä kuntoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja joustava. Koet omaksesi prosessityön ja sen vaiheiden tärkeydet. Aikaisempi kokemus teurastamon tehtävistä sekä erityisesti kokemus lihantarkastajan töistä katsotaan eduksi. Kiinnostuneelle pystymme tarjoamaan myös mahdollisuuden kouluttautua lihantarkastajaksi. Halu oppia on silti työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Asenne ratkaisee.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.10.2016. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme nuorekkaan työnantajan joka huolehtii työntekijöidensä viihtyvyydestä. Tule mukaan Personalhusetin porukkaan!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=809368290 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 30.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 21360 LIETO AS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen katariina.kiviluoto@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=809368290&mtId=809370727 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21360 LIETO AS

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teurastamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21360 - Lieto , osoitteessa 21360 LIETO AS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa