Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko reipas tiimityöntekijä? Kiinnostaako elintarvike-ala? Haemme nyt TEURASTAMOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Lietoon. Työ sisältää ripustusta ja muita teurastamon työtehtäviä. Työsuhde on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin klo 8-16. Työt alkavat mahdollisimman pian ja sopimus tehdään aluksi määräajaksi. Työssä jatkaminen on mahdollista. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, mutta ei pakollista. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Lieto elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teurastamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lieto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus