Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut siivous- ja ruokapalvelutehtävistä? Olisitko sinä etsimämme moniosaaja?

Haemme nyt SIIVOOJIA/MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Limingan alueelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme töitä siivous- ja ruokapalvelutehtävissä asiakkaamme koulu- ja päiväkotikohteissa Limingan alueella. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan ja otamme huomioon omat mahdollisuutesi tehdä töitä. Pääsääntöisesti työvuorot kuitenkin sijoittuvat arkipäiviin. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivous- sekä ruokapalvelutehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.10.2016. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=782202156 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 31.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 91900 LIMINKA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=782202156&mtId=782203621 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 91900 LIMINKA

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia/monipalvelutyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91900 - Liminka , osoitteessa 91900 LIMINKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa