Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut siivous- ja ruokapalvelutehtävistä? Olisitko sinä etsimämme moniosaaja? Haemme nyt SIIVOOJIA/MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Limingan alueelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen. Tarjoamme töitä siivous- ja ruokapalvelutehtävissä asiakkaamme koulu- ja päiväkotikohteissa Limingan alueella. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan ja otamme huomioon omat mahdollisuutesi tehdä töitä. Pääsääntöisesti työvuorot kuitenkin sijoittuvat arkipäiviin. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Liminka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia/monipalvelutyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91900 - Liminka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa