Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tykkäätkö pitää paikat järjestyksessä ja nautit siitä, kun näet työsi jäljen? Haluatko pidempiaikaista tai keikkaluontoista työtä?

Haemme nyt SIIVOOJIA Pääkaupunkiseudulle asiakaskohteisiimme.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa, rappusiivousta tai perussiivoustöitä kuten vahaukset tai ikkunanpesu.

Töitä on tarjolla niin pitkäaikaisesti- kuin keikkaluontoisestikin.Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 13.11.2016. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

"Hyvä ja luotettava firma! Keikkatyöntekijänä voin sanoa, että yksi parhaimmista jossa olen tehnyt töitä." (työntekijän palaute)

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=738670698 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 13.11.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: Paciuksenkatu 29, 00270 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Paciuksenkatu 29, 00270 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Paciuksenkatu 29, 00270 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa