Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sähköalan ammattilainen ja sinulla on loistava asenne? Tule meille töihin! Haemme nyt ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA PK-seudulle. Sähköasentajana kykenet itsenäiseen työskentelyyn tehden erinlaisia teollisuuden sähköasennuksia/korjauksia ja suurkeittiölaitteiden korjauksia. Työnkuvaan kuuluu erilaiset teollisuuden automaatioasennukset; Siemensin SIMATIC S5 ja S7 + OMRON:in logiikat tulisi olla hallussa. Töitä on tarjolla tarpeiden mukaan, näillä näkymin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Munkkiniemi() sähköalan työt Kuusisaari() sähköalan työt Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Munkkiniemi() sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kuusisaari() sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Munkkiniemi() Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuusisaari() Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät Asennus, huolto ja puhtaanapito Munkkiniemi() Kuusisaari() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö- ja automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa