Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Peruskunto kohdillaan ja loistava asenne? Tule meille töihin!

Haemme nyt SIIVOOJIA RAKENNUSTYÖMAALLE Seinäjoelle.

Meillä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta rakennustyömaalla Seinäjoella. Työkohteessa tehtäviisi kuuluu kerätä alueelta mm.rautaroskaa ja muuta karkeaa rakennusjätettä. Työ on kokopäivätyötä 2-3 viikon ajan ja sitä tehdään arkipäivisin.

Työ on hyvin fyysistä ja omatoimista, joten reipas ja vastuullinen työote on tärkeää. Työtä tehdään myös ulkotiloissa sekä korkeissa paikoissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan suoritettu työturvallisuuskortti.

Aikaisempi työkokemus siivous- tai rakennusalalta on eduksi, mutta alan koulutusta ja työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2016. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=817066873 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 30.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 60100 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen ville.sihto@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=817066873&mtId=817071775 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60100 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivoojia, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki , osoitteessa 60100 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 58 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa