Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peruskunto kohdillaan ja loistava asenne? Tule meille töihin! Haemme nyt pyöräkoneenkuljettajaa Kajaaniin talvisesongin ajaksi asiakkaallemme ISS Palvelut Oy:lle. Tehtävässä suoritat koneaurauksia sekä hiekoituksia asiakaskohteissamme. Työvuoroja on lumisateiden mukaan maanantaista sunnuntaihin. Työaika alkaa pääsääntöisesti klo 03 - 07 välillä ja tuntimäärät vaihtelevat lumitilanteen mukaan. Työ sisältää myös päivystystä erikseen sovittuina ajankohtina. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kajaani raskaan kaluston käyttö Kajaani kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus