Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Peruskunto kohdillaan ja loistava asenne? Tule meille töihin! Haemme nyt pyöräkoneenkuljettajaa Kajaaniin talvisesongin ajaksi asiakkaallemme ISS Palvelut Oy:lle. Tehtävässä suoritat koneaurauksia sekä hiekoituksia asiakaskohteissamme. Työvuoroja on lumisateiden mukaan maanantaista sunnuntaihin. Työaika alkaa pääsääntöisesti klo 03 - 07 välillä ja tuntimäärät vaihtelevat lumitilanteen mukaan. Työ sisältää myös päivystystä erikseen sovittuina ajankohtina. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kajaani raskaan kaluston käyttö Kajaani raskaan kaluston käyttö Kajaani kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Kajaani .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa