Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako sinua tarkkuutta vaativa työ mielenkiintoisessa työympäristössä? Sopiiko juuri viikonlopputyö erinomaisesti elämäntilanteeseesi? Voisiko tämä työpaikka olla silloin sinua varten?

Etsimme nyt sitoutunutta OPERAATTORIA komponenttituotantoon viikonloppuvuoroon.

Murata Electronics Oy suunnittelee ja valmistaa omaan ainutlaatuiseen 3D MEMS teknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita. Murata Electronics toimii markkinajohtajana ajonvakausjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa. Murata sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa.

Työssäsi operaattorina olet mukana asiakkaan komponenttien valmistusprosessissa. Työvaiheisiin kuuluu mm. prosessilaitteiden käyttöä, mutta pääset myös tekemään käsilläsi. Haemme työntekijöitä viikonlopputyöhön. Työvuorot ovat joko viikonloppuöisin klo 22.30 - 10.45 tai -päivisin klo 10.30 - 22.45.

Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta operaattoritöistä ja/tai teknisen alan koulutus. Näitä tärkeämpää on kuitenkin halu sitoutua pitkään työsuhteeseen, oma-aloitteisuus sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä. Etsimällämme operaattorilla on sujuva suomen kielen taito, mutta hän ymmärtää hyvin myös englantia.

Huomioithan, että perehdytys suoritetaan arkivuoroissa ja se kestää 2 - 4 kk. Tämän jälkeen siirryt sitten viikonloppuvuoroon. Sinun tulee siis olla valmis työskentelemään aluksi arkipäivisin.

Oletko valmis työskentelemään viikonloppuisin ja sitoutumaan mahdollisesti pitkäaikaiseen työsuhteeseen? Mikäli vastasit kyllä, niin täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.10.2016. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Me olemme Personalhuset Staffing Group, osa pohjoismaista Personalhuset Staffing Group -konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Työllistämme vuokratyösuhteeseen vuosittain tuhansia työntekijöitä eri toimialoille, kuten teollisuuteen, logistiikka-alalle, palvelualoille sekä toimistotehtäviin ja asiakaspalvelukeskuksiin. Toimeksiantojemme kestot vaihtelevat muutamasta päivästä pidempiin, useiden kuukausien työsuhteisiin. Me haluamme olla ratkaiseva osa menestystarinoita!

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=807905390 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 31.10.2016.

Hakusanat: Operaattori, tuontantotyö, komponentti, teknologiateollisuus

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 01620 VANTAA Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen riikka.huhtaniitty@personalhuset-sg.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01620 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Operaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01620 - Vantaa , osoitteessa 01620 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa