Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako myynti ja markkinointi? Oletko etsimämme huipputyyppi?

Haemme asiakkaallemme MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTIA Helsingin Kivikkoon.

Työssä toimit kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksessä nuorekkaan myyntitiimin assistenttina vastaten mm. asiakasraportoinnista, johdon raportoinnista, kuukausitiedotteen laatimisesta (yhdessä johdon kanssa) ja internet-sisällön tuottamisesta; blogin kirjoittelua, Facebook, Twitter ja LinkedIn -sisällön päivitystä. Tämän lisäksi toimit myynnin tukena CRM asioissa ja vaativissa tarjousten kirjoituksissa.

Edellytämme n. viiden vuoden työkokemusta myynnin ja/tai markkinoinnin alalla, asiakaspalveluhenkisyyttä ja numerotarkkuutta.

Eduksi katsotaan asenne, joka on ennemminkin kehittävä ja eteenpäinkatsova, kuin varman päälle pelaava. Lisäksi myynnillinen asenne on plussaa.

Jos sinulle on itsestään selvää, että markkinointi on se työ, jota haluat tehdä/oppia tekemään, niin tämä paikka on sinua varten.

Työ on vakituinen kokopäivätyö ja alkaa sopimuksen mukaan jo loka/marraskuussa 2016. Työssä on mahdollista vakinaistua heti/myöhemmin myös suoraan asiakasyritykseen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset-sg.fi viimeistään 28.10.2016. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ja esittelemme hyviä hakijoita eteenpäin jo hakuajalla.

Löydät meidät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/personalhuset-staffing-group-finland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=813506052 (liitäthän ansioluettelosi mukaan), kuitenkin viimeistään 28.10.2016.

Web-osoite: http://www.personalhuset.fi Työnantaja: Personalhuset Staffing Group Oy Sijainti: 00940 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen vilppu.hyppola@personalhuset-sg.com Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=813506052&mtId=813514276 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00940 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

14 363 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

812 000 € 27 %

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00940 - Helsinki , osoitteessa 00940 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa