Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaako myynti ja markkinointi? Oletko etsimämme huipputyyppi? Haemme asiakkaallemme MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTIA Helsingin Kivikkoon. Työssä toimit kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksessä nuorekkaan myyntitiimin assistenttina vastaten mm. asiakasraportoinnista, johdon raportoinnista, kuukausitiedotteen laatimisesta (yhdessä johdon kanssa) ja internet-sisällön tuottamisesta; blogin kirjoittelua, Facebook, Twitter ja LinkedIn -sisällön päivitystä. Tämän lisäksi toimit myynnin tukena CRM ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki markkinointi Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt markkinointi myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti- ja markkinointiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00940 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus