Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä? Kiinnostavatko sinua tuotantolinjojen parissa tapahtuvat työtehtävät? Haemme nyt MUOVITUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyritykseemme Nurmijärvelle. Työ itsessään on ruiskuvalukoneen käyttöä, josta edellytämme aiempaa kokemusta ja osaamista. Työtehtävässä pärjää, vaikka alan koulutusta ei olisikaan hankittuna. Itsenäiseen työskentelyyn kykeneminen ja alan kokemus ovat siis tärkeimmät kriteerit tehtävässä. Työtä tehdään 3-vuorotyönä. Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Personalhuset Staffing Group Oy Y-tunnus 2305308-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muovituotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Personalhuset Staffing Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01800 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus